The Original You

De weg naar zelf-compassie

Als er in onze wereld één iets is dat bepalend is om naar te streven , is het wel onze oorsprong vertrouwen, zijn wie je bent, je eigen zelf zijn. Dat is precies wat jou voluit zal laten schitteren.

Heb jij je al eens afgevraagd wat je verhindert om je authentieke en oorspronkelijke zelf te ervaren ?
Heb je het woord schaamte al ooit gehoord en weet je wat schaamte precies is ?

Schaamte is een primaire en sociale emotie , ontworpen om ons te beschermen en ons aan te passen. Elke samenleving gebruikt deze emotie om orde en structuur te behouden. Iedereen heeft schaamte, sommigen hebben er echter een toxische hoeveelheid van . Een belangrijke vraagstelling is of dit gebruik tot een beter functioneren leidt of tot pijn en dysfunctie.
Het proces van schaamte naar vertrouwen impliceert bewustwording van onze natuurlijke levendigheid, zelf-waardering van en in onze kwetsbaarheid, (her)verbinden met onze kernkrachten, respectvol leven, waardevol functioneren en de moed en durf om te verbinden.

Hoe zou het zijn als je
- helemaal jezelf zou zijn?
- volledig zou vertrouwen op je eigen essentie ?
- jezelf zou laten zien zoals je bent, zonder maskers?

Tijdens dit Coach Café gaan we dit samen ontdekken. We maken helder wat je nu tegenhoudt om je authentieke, oorspronkelijke zelf te zijn en hoe je het proces naar diep vertrouwen in jezelf werkt.

Wanneer je dit diep vertrouwen in jezelf kan voelen
- word je je opnieuw bewust van je natuurlijke levendigheid en speelsheid
- ontdek je de waarde van je eigen kwetsbaarheid
- kan je terug verbinden met je eigen bron
- ga je in verbinding met anderen vanuit je eigen essentie
- kan je volop schitteren
- diep zelfcompassie

Eénieders proces telt, ook het jouwe, omdat jij uniek bent, er nooit iemand zoals jij geboren is en nooit iemand precies als jij zal geboren worden. Het is nu tijd om THE ORIGINAL YOU te vertrouwen en om te onderzoeken wat je unieke gave is aan deze wereld, die zo waardevol is.
Kom vol nieuwsgierigheid en met je dapper hart langs.
Deze intro workshop gaat door in het Engels!