Our Sacred Earth and Trauma Healing

mini -workshop

"De aarde behoort niet tot ons. Wij behoren tot de aarde."

De laatste 100 jaar heeft de mensheid onnoemelijk veel schade aan zijn omgeving, de natuur, aangericht. Bewustzijn en bewustwording van deze schadelijke invloed op Moeder Aarde zijn een stap vooruit om dit proces een halt toe te roepen.

Tijdens deze avond verbinden we onszelf in groep als een collectief geheel, als een collectieve bewustwording, als een deel van de aarde.

We verbinden ons met bewustzijn, vriendschap, respect en het gevoel van verbondenheid. 
We gebruiken in deze mini-workshop de theorie van Somatic Experiencing voor trauma resolutie, oefeningen in groep, beweging, lichaams-expressie, stilte en meditatie.

Somatic Experiencing is een psychosomatische methode voor het helen van trauma ontwikkeld door Dr. Peter Levine.
Trauma is energie die vast zit in het lichaam. Wanneer deze energie zich niet kan ontladen, ontwikkelen zich posttraumatische symptomen zoals pijn, angst, woede, depressie, rusteloosheid, hyperwaakzaamheid, etc. en verhindert het ons naar volledig potentieel in het hier en nu te leven.

Deze methode richt zich in de eerste plaats op de effecten van trauma in ons lichaam. Je leert meer veerkracht en hulpbronnen te creëren zodat je je weer meer aanwezig en levendig gaat voelen.

De opbrengst van deze avond wordt integraal geschonken aan een fonds voor de slachtoffers van de aardbeving in Mexico (19/09)

https://www.youcaring.com/citizencommitteesinixtepecoaxacamexico-958734

Wees hartelijk welkom! Het is NU tijd voor heling.
De voer taal is Engels en Nederlands.